Ревността е страст, която усърдно търси с какво да причини

...
Ревността е страст, която усърдно търси с какво да причини
Коментари Харесай

Най-големите ревнивци: тези 3 зодии имат проблем с доверието

Ревността е пристрастеност, която старателно търси с какво да аргументи страдалчество. Така че внимавайте с ревността! Може да разберете от зодиакалния си знак дали сте мъчително ревностни. Следните 3 зодии да вземем за пример бързо се гневят и се настройват собственически, когато ревнуват. 

Рак

Никога не карайте Рака да ревнува. Но в случай че към този момент сте му дали мотив (а това става бързо, тъй като Раците са изключително чувствителни), ще отнеме дълго време, до момента в който се успокои. Да се цупи и да се сърди му се удава доста добре, освен това със седмици и даже с месеци. Във всеки случай все в миналото ще елементарни, само че дали ще не помни? Рядко се случва.

Телец

Телците имат мощно развито възприятие за благосъстоятелност. Ако дръзнете да засвидетелствате особено внимание на различен в тяхно наличие, пригответе се за дребна (или голяма) сцена на ревнивост. Освен това Телецът е доста неотстъпчив и фантазира ли си един път, че му изневерявате, мъчно ще съумеете да го разубедите.

Везни

Везните желаят да ги ухажват и обичат да бъдат засипвани с похвали. Ако в миналото сътрудникът им пренебрегне това свое „ обвързване “, незабавно стават подозрителни и позволяват, че сигурно сте намерили различен обект на желанието си. Подгответе се да ви обсипят с обвинявания, че сте кривнали от пътя.

Хванахме ли ви? Напълно обикновено и целесъобразно е да ревнувате малко. Така показвате, че в действителност държите на индивида до себе си и не желаете да го загубите поради различен. Но когато ревността е мъчителна, нещата стават проблематични. Ако не минава ден (и нощ), без да си блъскате главата с кого може да ви изневерява сътрудникът, макар че нямате никакво съображение да го подозирате, би трябвало бързо да се опомните и да помислите на какво се дължи тази извънредно прочувствена реакция. Може би ви мъчи страхът от загуба, дължащ се на предходен горчив опит, който няма нищо общо със настоящия ви другар? При всички положения би трябвало да говорите за проблемите си и да задушите ревността в зародиш. Това ще се отрази най-добре на връзката ви!

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР