Ревност е причината фолк певицата Глория да скъса с годеника

...
Ревност е причината фолк певицата Глория да скъса с годеника
Коментари Харесай

Ревност провалила годежа на Глория - slava.bg

Ревност е повода фолк певицата Глория да скъса с годеника си, пловдивския предприемач Йордан Джермански.

Топ изпълнителката към този момент е върнала пръстена, който на Коледа й подари влюбеният мъж, и е развалила годежа. Според близки това се е случило доскоро повече от два месеца. "Все попадам на ревностни мъже. Не знам, това може би е карма някаква, само че ме преследва непрекъснато ", счита изпълнителката.

Още преди оповестяването на обществената изолираност Глория Йордан имали търкания. Причина за финала на взаимоотношенията им е свада за кариерата на изпълнителката. Ревнивецът задържал певицата да спре с музиката и да слезе от сцената. Думи, които по никакъв начин не се понрави ли на Глория и тя взела решението, че ще се откаже не от песента и публиката си, а от мъжа до себе си, който слага сходни ултиматуми.

От сторитата на певицата в интернет излиза наяве, че сега тя се отдава на морска отмора, а преди няколко дни разгласява и сует с щерка си Симона - "Няма кой да ме спре ", който текст на ария звучи многозначително поради новата обстановка към персоналния живот на Глория.

Примата на фолка е преследвана от ревнивост и злоба, откогато самата откогато се помни. На 16 години среща мъжа, който я прави жена. Той бил безпределно ревностен и се опитвал да я третира като благосъстоятелност. В припадък на ревнивост й протегнал ръка и избил един от зъбите й. Това било моментът, в който си тръгнала от него. Първата същинска обич на Глория също била белязана от ревнивост.

Със настоящето си гадже Йордан Джермански певицата се среща преди години, само че той бил женен и тя не желае да скапва фамилията му. След развода на предприемача двамата стават двойка. Джермански планираше да подписа брак с Глория в Гърция, където има парцел. Засега всичко е на стоп-кадър както се показват близки на певицата, написа „ България Днес”.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР