Ревнив съпруг отряза с ножица пениса на мъж, след като

...
Ревнив съпруг отряза с ножица пениса на мъж, след като
Коментари Харесай

Ревнивец отразя пениса на съперника си и избяга с него

Ревнив брачен партньор отряза с ножица пениса на мъж, откакто го хвана на шаблон с жена си. 49-годишният Алекс Бонила е упрекнат в нанасяне на тежка телесна щета.

Сутринта на 14 юли той нападнал мъжа в дома му в Бел, щата Флорида. Заплашил го с револвер, след това го вързал и почнал да го изтезава.

Жертвата разкрила пред шерифа на окръг Гилчър, че Бонила му споделил, че ще го убие. След това взел ножиците и клъцнал мъжествеността му. През цялото това време децата на любовника били в дома му и станали очевидци на ужасяващото нахлуване, оповестява NBC News.

Медиите в Съединени американски щати разкриват, че рогоносецът обмислял отмъщението си цели два месеца, откакто схванал, че жена му изневерява със съседа.

След като клъцнал противника си, Бонила избягал от къщата му, отнасяйки отрязания пенис. Ревнивецът бил задържан по-късно същия ден и бил откаран в ареста в окръг Гилхрист.

Съпругът е упрекнат нахлуване с щурм, потребление на огнестрелно оръжие и нанасяне на тежка телесна щета.

Пострадалият е бил откаран в болница, само че не се оповестява дали лекарите са съумели да възстановят мъжествеността му.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР