Ревизоро обаче е оптимистичен - златната карта била в ръцете

...
Ревизоро обаче е оптимистичен - златната карта била в ръцете
Коментари Харесай

Ревизоро спрегна ГЕРБ, ДПС, ДБ и партията на Янев за бъдеща коалиция

Ревизоро обаче е оптимистичен - златната карта била в ръцете точно на Демократична България, а Стефан Янев нямало “да има срещу да помогне за едно ръководство, тъй като ще донесе доста позитив ”.

 

Не по този начин мислят обаче икономистът Евгений Кънев и основният редактор на “Дневник ” Велислава Попова. Според Кънев кабинет с първия мандат е неосъществим, а Попова счита, че ГЕРБ може би имат подготвена формула, която включва “Продължаваме Промяната ” и “Демократична България ”, само че Политическа партия и Демократична България не желаят да поддържат ГЕРБ.

 

Възможно е обаче основна роля да изиграе Стефан Янев, считат специалистите. “Български напредък ” е най-малка групировка в 48-мото Народно заседание, само че се позволява догадка, че точно на Янев може да бъде връчен третия и финален изследователски мандат за сформиране на кабинет. Стефан Янев бе длъжностен министър в два кабинета на Румен Радев. 

 

“Все повече се приказва дали Радев би дал мандата на Стефан Янев. Тогава още веднъж може да има кабинет с къс живот. Това би изглеждало комфортно за всички партии, които сега се опасяват ”, счита Попова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР