Реваншът между украинеца Александър Усик и британеца Антъни Джошуа за

...
Реваншът между украинеца Александър Усик и британеца Антъни Джошуа за
Коментари Харесай

Реваншът между Усик и Джошуа ще е през април |

Реваншът сред украинеца Александър Усик и британеца Антъни Джошуа за купите в свръхтежката категория на професионалния бокс във версии WBA, WBO и IBF ще е през април 2022 година.

Това заяви промоутърът на някогашния първенец Джошуа Еди Хърн. Все още обаче не е определено място за осъществяване на конфликта, като разновидностите са Украйна, Англия или страна от Средния Изток.

“Времето напредва и е време да се съберем и да определим дата на дуела. Април е реалистична дата и по тази причина би трябвало да решим къде ще бъде мача. Ей Джей прави по два мача на година, само че ми се коства, че не е неприятна концепция да прави и по три дуела.

Имахме оферти от разнообразни кътчета на планетата за домакинство на мача, само че ми се коства, че в последна сметка Англия ще одобри срещата. Джошуа даже не искаше да взе участие в диалози за отвод от реванш. Той го желае доста мощно и е решен да си върне поясите ”, сподели Хърн.

Британецът от нигерийски генезис загуби по точки от Усик през септември и се лиши от купите си. Реваншът е чакан с голям интерес, защото след него може да се организира и съединителен дуел с първенец на WBC Тайсън Фюри за званието безспорен първенец.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР