Рецидивистите на пътя да полагат общественополезен труд. Това предлага психологът

...
Рецидивистите на пътя да полагат общественополезен труд. Това предлага психологът
Коментари Харесай

Психолог предложи хулиганите на пътя да полагат общественополезен труд

Рецидивистите на пътя да поставят общественополезен труд . Това предлага психологът Христо Монов на фона на зачестилите случаи на експанзия и рискови маневри по родните пътища.

" Има страни, в които рисковите водачи и нарушителите на пътя са задължени да поставят публично потребен труд в ортопедичните отделения ", съобщи той пред Нова телевизия.

" Виждаме едни влакове, които са като факли, виждаме едни рейсове, които са като ковчези ", съобщи Йонко Иванов, ръководител на Съюза на преподавателите по авто-мото подготовка.

Той разяснява случая, в който родителите си оплакаха, че детето им е блъснато от велосипедист, който след това е избягал: „ Има специфични места, на които велосипедистите могат да ръководят своите колела. Има и специфични условия. Но няма кой да ги следи”

„ В моя квартал, „ Овча купел”, изчезна половината от платното, тъй като някои желали да карат колело. В един град като София доста хора биха желали да се спасят от напрежението, карайки колело. Правете го там, където е добре да го вършиме и за личното си здраве!”, добави на собствен ред Монов.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР