Рецидивистът Стойчо Радев-Камбаната, който снощи вдигна на крак полицията в

...
Рецидивистът Стойчо Радев-Камбаната, който снощи вдигна на крак полицията в
Коментари Харесай

Стойчо Камбаната от месеци тормозел бившата си жена, хвърлял бомби пред жилището й

Рецидивистът Стойчо Радев-Камбаната, който нощес подвигна на крайник полицията в Бургас поради пукотевица по кооперация на ул. „ Копривщица “ 27, от месеци е тормозел някогашната си жена – рускинята Ю. С. Това описаха пред Флагман.бг съседи на 41-годишната жена от жилищната постройка. 

Жената наела апартамент в кооперацията преди към 2 месеца. Тя имала ограничаваща заповед, чийто период е изминал. По информация на съседите чакала да й бъде издадена нова.

„ Откакто се нанесе тук, терорът против нея и цялата кооперация не стопира. През ден тук има полиция. Бившият й мъж, за това кракто време какво ли не е направил. Няколко пъти е хвърлял бомбички във входа, имаше опит за палеж. Хвърлял е бомбички и пред вратата на нейния апартамент. Пише по стените послания. В събота даже спря тока на цялата постройка и отново извикахме полиция. Някакъв призрачен сън е. От 20 години пребивавам в тази постройка, такова нещо не е имало. Не можем да спим умерено, непрекъснато сме нащрек нещо да не се случи “, описа ужасена съседка, която пожела анонимност. 

Тя нощес частично е станала очевидец на стрелбата. Видяла е служителите на реда пред входа и незабавно е схванала, че още веднъж става въпрос за рускинята и някогашния й мъж, който след екшъна е избягал и се търси. 

„ Снощи малко след 20:30 ч. пред постройката имаше 4-5 служители на реда. В градинката против нас имаше още толкоз. Търсеха нещо. Доколкото разбрахме – оръжието, с което е стреляно “, изясни тя.

За нея най-потресаващото в тази ситуация е, че 9-годишният наследник на тероризираната жена става очевидец на всичко. Дори мислели да подадат сигнал в „ Закрила на детето “.

Заради непрекъснатите проблеми, които Стойчо Камбаната основава, притежателите на жилището решили да освободят рускинята и детето й. „ Мисля, че сега е в предупреждение и скоро би трябвало да напусне квартирата. Колкото и да не е вярно, по този начин не се живее. Трябва способените институции да подхващат ограничения, с цел да не стане най-лошото “, сподели още съседката. 

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР