Рецидивистът Сергей Сергеев се призна за виновен и получи минимална

...
Рецидивистът Сергей Сергеев се призна за виновен и получи минимална
Коментари Харесай

Рецидивистът Сергей се извини, че е откраднал джантите от москвича на бай Ангел

Рецидивистът Сергей Сергеев се призна за отговорен и получи минимална присъда по тази причина, че откраднал джанти от москвич и две остарели шевни машини от 77-годишния пенсионер Ангел Митев.

28-годишният Сергей получи ефикасна присъда от 1 година затвор при непоколебим режим откакто напълно призна виновността си и подписа договорка с прокуратурата. Сергей е бил на два пъти зад решетките за сходни закононарушения.

77-годишният пенсионер живеел самичък в къща в краен квартал под тепетата. Сергей и бай Ангел се познавали отпреди като поддържали положителни взаимоотношения. По-младият мъж носил на пенсионера храна за животните и му помагал, а бай Ангел му се отплащал като му давал остаряло желязо и ненужни движимости, които Сергей прибирал на вторични първични материали.

Пенсионерът имал афинитет към ретро предмети и си бил закупил автомобил „ Волга “, който бил регистриран и седял паркиран в двора на къщата.

На 12 януари тази година, 28-годишният крадец отишъл при бай Ангел и му споделил, че желае да купи ретро колата за 300 лева Собственикът отвърнал, че може да продаде автомобила за повече пари и го предизвестил да си върви. Сергей се ядосал, почнал да удря и блъска пенсионера, повтаряйки, че ще се върне и вземе колата, без да му я дава. Заплашвал го, че в случай че откаже ще му се случи нещо неприятно.

Бай Ангел се скрил на втория етаж на къщата, а по-късно и при съседите и се обадил на районния служител на реда. Бил доста изплашен. Не след дълго Сергей се върнал и разрушил катинара на входната врата. От двора взел две остарели шевни машини и джанти от москвич, качил ги на колелото и си тръгнал, само че бил арестуван от полицията.

В правосъдната зала 28-годишният рецидивист сподели, че има 4 деца за които да се грижи и доста съжалява по тази причина, че е откраднал джантите и шевните машини от пенсионера. Призна се за отговорен и добави, че повече няма да краде.

Сергей Сергеев получи една година затвор при непоколебим режим. Присъдата е ефикасна, влиза в действие незабавно и не предстои на обжалване.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР