Рецепционистка беше обидена тежко от туристи, които ѝ се разкрещели,

...
Рецепционистка беше обидена тежко от туристи, които ѝ се разкрещели,
Коментари Харесай

Гадняри разплакаха рецепционистка с "к*чка", тя взриви мрежата с отговора си

Рецепционистка беше афектирана тежко от туристи, които ѝ се разкрещели, нарекли я „ к*чка “ и я предиздвикали да се разплаче по време на работа.

Причината за грозната преживелица била пандемията и наложените поради нея правила за съблюдаване на отдалеченост от посетителите.
Съкрушената служителка отговори на експанзията с писмо, оповестено в интернет, в което се обръща към всички туристи, позволяващи си такова отношение.

„ Трябваше да затворим басейна от съображения за сигурност и хората споделяха, че сме им унищожили почивката, лишили сме им заниманието и не сме си вършели добре работата “, споделя огорчената служителка.

„ Работила съм в този почивен парк през последните няколко лета. Имало е странни недоволства, само че в никакъв случай не е било по този начин. Все едно че те са пристигнали на почика и тук всичко е наред, само че не е. Опитвам се да запазя самообладание с тях... Вчера четирима души бяха груби с мен. Отидох да рева в стаята на личния състав, тъй като беше толкоз гадно “, разкрива тя.

За да накара почиващите да осъзнаят последствията от държанието си, тя взема решение да излезе с отворено писмо.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР