Рецептата за укрепване на корените на косата е разкрита Проблемът с

...
Рецептата за укрепване на корените на косата е разкрита
Проблемът с
Коментари Харесай

Рецептата за укрепване на корените на косата е разкрита

Рецептата за подсилване на корените на косата е разкрита

Проблемът с окапването на косата и слабите корени не е рядко събитие, а продуктите, които съществуват на пазара рядко са помогнали на някого. Но, както и за всичко останало и за този проблем, се предлага най-хубавата грижа – природата!

Руският доктор Татяна Викторовна Коновалова разкри рецептата за елементарна маска за подсилване на корените на косата.

Тази маска възвръща структурата на корена на косата и предотвратява нейното рухване, а с цел да я приготвите, имате потребност единствено от една съставна част – морков!

Като отличен източник на витамини бета каротин и витамин А, морковите способстват освен за добър външен тип, само че и въздействат върху здравето на косата.

Хранителните субстанции, които съдържат морковите, могат да подобрят здравето на косата, ноктите и кожата ви. В допълнение, морковите също оказват помощ за детоксикация на целия организъм и на скалпа ви – и основаването на нови кафези.

Подготовката също е доста елементарна: Нарежете на ситно или настържете няколко моркова и втрийте сока в корените на косата. Оставете да работи минимум 15 минути, след което изплакнете добре, както нормално. В началото нанасяйте маската всякога преди измиване на косата най-малко 5 пъти поред.

Когато косата ви заздравее, задоволително е маската да се ползва един път месечно, а първите резултати са забележими след няколко приложения.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР