Рецептата не е - против какво, не е - с

...
Рецептата не е - против какво, не е - с
Коментари Харесай

Христо Иванов: Парламентът съществува заради опозицията, рецептата не е ``против кого``, а как да продължим -

Рецептата не е - срещу какво , не е - с кого в никакъв случай , а  по какъв начин ще се ръководи нашата република оттук насетне . Съжалявам, че в този парламент не можахме задоволително добре да устоим, че Народното събрание съществува поради опозицията.

Това съобщи ръководителят на парламентарната група на “Демократична България ” Христо Иванов по време на крайна декларация в последния работен ден на 47-ото Народно заседание.

Лидерът на групата на Демократична България Христо Иванов е на мнение, че парламентът съществува, с цел да може да стопира прекомерно лесните и бързите решения и по този начин опозицията да стопира властта. Той разгласи, че в този парламент депутатите не са разбрали това и по този начин са сбъркали:

" Това не можахме през този парламент да го разберем. Сбъркахме с това, че не дадохме съответно посланичество на опозицията в комисиите. Звучи като нещо, което не е добре да се каже преди акция, само че държа да го кажа. Забравихме, че би трябвало да представляваме целия народ. Нашата цел да събираме тъканта на това общество, а не просто да издигаме някакви болшинства. "

Христо Иванов изиска да благодари на всички народни представители за общата работа и изрази желанието си неговата декларация да е по-различна от нормалното " размахване на пръсти и слогани ".

Той съобщи, че в този момент по време на следващата предизборна акция ще се възпроизвеждат следващите клишета, само че че това не пречи да се направи опит тази акция и предварителните избори да са по-различни. Според него би трябвало да се даде явен отговор на въпроса по какъв начин да се излезе от спиралата на политически рецесии.

Христо Иванов прикани за промяна на прокуратурата, тъй че тя да е ничия - с изключение на на закона и на националния интерес. 

Лидерът на групата на Демократична България прикани депутатите да прекарат повече време със фамилиите си, тъй че когато се сблъскат всички отново, да бъдат по-добри хора. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР