Рецептата е много простичка, но за сметка на това –

...
Рецептата е много простичка, но за сметка на това –
Коментари Харесай

Уникална френска рецепта за избавяне от хронична болка

Рецептата е доста простичка, само че за сметка на това – ефикасна. Подходяща е за всеки, който страда от хронични болки. Нужно е да се смесят нерафинирано растително масло (например зехтин, а може и слънчогледово масло) и морска сол. Запознати настояват, че по-късно ще забравите какво значи живот с непрекъсната болежка.

Смесете в стъклен буркан 10 супени лъжици сол и 20 супени лъжици  зехтин. Затворете буркана с капачка и поставете на изсъхнало място за няколко дни, с цел да може солта и маслото да се размесят по натурален метод. След като е готово лекарството, всяка заран втривайте с меки кръгови придвижвания по малко количество от тази примес на мястото, където е съсредоточена болката.

Процедурата би трябвало да продължи 3 минути първият път и по 2 минути всеки  идващ път, до момента в който не забележите, че болката към този момент я няма. Когато приключите подобен масаж, изтрийте кожата на тялото с влажна забрадка. Имайте поради, че процедурата може да провокира сухота и неспокойствие на кожата, по тази причина използвайте овлажняващ крем. 

На 10-я ден ще забележите:

• възстановяване системата на кръвообращение;

• мускулите ще стартират да се възвръщат доста по-бързо;

• костната ви система ще укрепне;

• ще се усъвършенства зрението ви;

• в тялото ще останат по-малко отрови, ще се възстановява обмяната на веществата;

• можете да излекувате остеохондроза, без странични резултати.

По време на подобен мек масаж може да усетите унесеност или леко зашеметяване, само че това скоро ще отмине. 

Запомнете! Вие си помагате освен за момента, само че по този начин забавяте процеса на стареене на гръбначния дирек. Ако имате проблеми с гърба, тази рецепта е същинско избавление за вас. 

Яна Бояджиева

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР