Ретроградния Меркурий може да ви тревожи, но не е причина

...
Ретроградния Меркурий може да ви тревожи, но не е причина
Коментари Харесай

6 планети са ретроградни в момента

Ретроградния Меркурий може да ви тревожи, само че не е причина да изпадате в дива суматоха. Истината е, че всяка планета се движи ретроградно в избран миг и не би трябвало да го приемате толкоз трагично. Подобно на страховития назадничав Меркурий, ретроградният интервал на всяка една планета може да остави последствия в нашия живот, написа Tialoto.bg.

В момента да вземем за пример, цели шест планети са ретроградни. От 10 септември до 2 октомври 2022 година ретроградни по едно и също време ще са Меркурий, Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун и Плутон . Но това не е причина да се страхувате и/или да не смеете да излезете от вкъщи си. Не всяка назадничавост носи големия безпорядък и отрицателният интензитет на Меркурий. Всъщност въздействието на някои ретроградни планети в действителност може да бъде позитивно. Като цяло, информацията кои планети са ретроградни и тяхното значение може да ви даде опция да разберете какво може да се случва в живота ви.

Какво съставляват ретроградите?
Терминът „ назадничав “ се отнася до илюзията, основана от планетите в техните ретроградни интервали, по време на които орбитата на планетата към слънцето я кара да наподобява като забавяща се или с придвижване обратно. В астрологията ретроградните са всъщност интервали, през които животът ви може да се забави доста, което ви подтиква да преразгледате избрани тематики или спорове, според от това коя планета е ретроградна и какво ръководи тази планета в астрологията.

Счита се да вземем за пример, че Меркурий въздейства върху връзката и логиката – голяма част от ежедневния ни живот. Когато Меркурий се движи ретроградно, планетата не се движи напред или не работи с цялостния си капацитет, което значи, че може да изпитате някои проблеми в тези области. Ако ви се коства, че всичко в живота ви е изпълнено с неуспехи и закъснение до внезапно прекъсване, това е разбираемо. Друг образец: когато планетата на любовта, парите и удоволствията, Венера, е ретроградна, това може да хвърли светлина върху финансови компликации или компликации в връзките, с които може да се справяте сега.

Тъй като всяка планета е ретроградна в разнообразни интервали от време, следенето на всички тях поотделно може да бъде обезсърчително. А ето и лист на всички планети, които са ретроградни в края на 2022 година
Дати на назадничав Меркурий 2022 година
Това е най-известната назадничавост от всички. Ако откриете, че нещата се объркват в живота ви, изключително що се отнася до технологиите, връзката и пътуванията, евентуално няма смисъл да се чудите коя планета е ретроградна сега – отговорът евентуално ще бъде „ Меркурий “. През 2022 година ретроградният Меркурий се случва четири пъти, като всеки назадничав интервал продължава няколко седмици. Сега планетата е ретроградна за трети път до 2 октомври. После ще е ретроградна от 29 декември до 18 януари 2023 година

Дати на ретроградна Венера 2022 година
Венера се движи ретроградно единствено един път на всеки 18 месеца и това ѝ придвижване продължава към шест седмици. Когато тази планета е ретроградна, можете да очаквате да го почувствате във вашия любовен живот, персонални полезности, хубост и финанси. За благополучие, ретроградна Венера ще има чак през лятото на 2023 година
Дати на назадничав Марс 2022 година
Марс се свързва в астрологията с действието, упоритостта и половото предпочитание, както и с високите енергийни равнища и експанзията. Така че когато тази планета е ретроградна, можете да очаквате да почувствате спадове в либидото, енергийното си равнище и мотивация. Ретроградният Марс се появява на всеки две години и продължава няколко месеца. Можете да очаквате назадничав Марс към края на 2022 година – от 30 октомври до 12 януари 2023 година
Дати на назадничав Юпитер 2022 година
Юпитер е планетата, обвързвана с шанса и експанзията. Когато тази планета е ретроградна, тя може да подтикне човек към повече саморефлексия и философстване, защото ни кара да погледнем „ огромната картина “. Юпитер е назадничав един път годишно и неговият муден назадничав интервал продължава към четири месеца или 120 дни. В момента е назадничав до 23 ноември.
Дати на назадничав Сатурн 2022 година
Малко сложна планета – Сатурн ръководи всички неща, свързани със структурата и дисциплината. Като такава, когато тази планета е ретроградна, тя предлага инспекции на действителността, които оказват помощ за поощряване на личностното израстване. Ретрограден Сатурн също се появява всяка година, за интервал от малко повече от четири месеца. Възможно е да преструктурирате живота си по време на ретроградния Сатурн през 2022 година Планетата сега е ретроградна до 23 октомври.
Дати на назадничав Уран за 2022 година
Уран е малко новобранец в астрологията. Известен е с това, че внася бунтарска, свободолюбива сила и непредвидени разтърсвания. Въпреки че механически стартира нов назадничав интервал всяка година, ретроградните интервали на Уран могат да се появят два пъти в една и съща година заради продължителността им (около пет месеца). В момента планетата е ретроградна (от 24 август 2022 година до 23 януари 2023 г.).
Дати на назадничав Нептун 2022 година
Казват, че капризният Нептун ръководи нашите идеали и фантазии. Когато тази планета е ретроградна, това не е прекомерно драматично; по-скоро съставлява време за размисъл и преразглеждане на нашите фантазии и творчество. Нептун е назадничав към един път годишно, като неговият муден интервал обгръща малко повече от пет месеца. В момента планетата е ретроградна до 4 декември.
Дати на назадничав Плутон 2022 година
Въпреки че науката обича да изключва Плутон като същинска планета, астрологията не го прави. Тази дребна планета носи огромна тежест, управлявайки гибелта, прераждането и трансформацията – и когато е ретроградна, тя ви моли и ви провокира да се справите с всяко токсично, отрицателно и саморазрушително държание и/или свое поверие. Ретроградният Плутон може да продължи сред пет и шест месеца и се появява един път годишно. В момента е подобен до 8 октомври.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР