Ретро парад Стара Загора“ събира за 17-ти път на едно

...
Ретро парад Стара Загора“ събира за 17-ти път на едно
Коментари Харесай

Парад в Стара Загора събира над 170 ретро автомобила

„ Ретро церемониал Стара Загора “ събира за 17-ти път на едно място класиките в моторните транспортни средства. На 3 октомври в парк „ Артилерийски “ в града на липите, ще бъдат показани над 170 признака на разнообразни автомобилни столетия.
Очаква се един от най-впечатляващите участници да бъде необичаен състезателен автомобил марка „ Мерцедес “, модел SSC, от който има създадени единствено три броя.
 172-ма участници събра ретро парадът в Стара Загора (СНИМКИ) 172-ма участници събра ретро парадът в Стара Загора (СНИМКИ)
" Форд Т " от 1910 година, най-старият достоверен автомобил на 16-тия " Ретро церемониал Стара Загора ", завоюва две от седемте специфични награди на...
Гостите на ще могат да прегледат колите от 10.00 до 16.30 часа. След това ще започва парадна обиколка на ретро колите по улиците на Стара Загора. Гино Иванов, който е част от управлението на Старозагорски авто клуб „ Ретро “, заяви, че се чакат доста изненади за посетителите на автомобилното ревю. Ще бъдат показани коли от началото на 20 век.
„ Много от возилата са в развой на реституция и притежателите им вършат всичко допустимо да са подготвени до 3 октомври. Тъй като в Стара Загора ще се организира последния за 2020 година церемониал. Именно тук ще бъде решен календарът на всички клубове в България за 2021 година “, изясни още Иванов.
За присъединяване се позволяват всички МПС, които дават отговор на няколко съществени критерия. Те, да бъдат в автентично техническо положение, както и да не се употребяват за ежедневна приложимост от притежателите им – ограничаване за марки и брой няма.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР