Ресторантите работят, тренировките вървят, семинарите вървят, само езиковите центрове -

...
Ресторантите работят, тренировките вървят, семинарите вървят, само езиковите центрове -
Коментари Харесай

Езиковите центрове в открито писмо до Борисов: Всичко работи, само нас ни зцатворихтее центрове, молят от бранша

" Ресторантите работят, тренировките вървят, семинарите вървят, единствено езиковите центрове - не! Разбираме тежката епидемиологична конюнктура, само че какви може да са доводите, които по едно и също време разрешават на всички бизнеси да работят в рамките, които пожелаха, а единствено на нас - да останем затворени ".
Това пишат в намерено писмо до премиера Бойко Борисов от Асоциация на езиковите центрове в България. Те са имали срещи, диалози и мейли със здравния министър Костадин Ангелов и с просветния му сътрудник Красимир Вълчев и са желали да получат равнопоставено отношение,.
 Епидемиолог: Броят на тежко болните с COVID-19 ще пораства, трябват малко по-строги ограничения Епидемиолог: Броят на тежко болните с COVID-19 ще пораства, трябват малко по-строги ограничения
" Не мога да направя точна прогноза за развиването на пандемията с ковид в България. Това, което виждам е, че броят на инфектираните л...
Центровете показали спазваните при тях противоепидемични ограничения, каквито няма нито в държавните учебни заведения, нито в залите, нито в заведенията за хранене - разстояние, маски, дребни групи, децата не се смесват отвън класната стая. " И двамата министри обявиха, че нашите ограничения са съответни, а ", пишат от организацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР