Ресторант в се извини за противоречивата си политика да моли

...
Ресторант в се извини за противоречивата си политика да моли
Коментари Харесай

Китайски ресторант мери клиентите си на входа

Ресторант в се извини за спорната си политика да моли идващите да вечерят клиенти да се претеглят, преди да влязат.
Ресторантът, предлагащ ястия от говеждо месо в централния град Чанша, беше подложен на съществени рецензии в китайските обществени медии незабавно откакто разгласи новата си политика в петък.
 Предупреждение и от Русия: Наднорменото тегло е рисково при COVID-19 Предупреждение и от Русия: Наднорменото тегло е рисково при COVID-19
В разгара на пандемията от COVID-19 в Русия смъртността измежду пациентите с метаболитни нарушавания е два до четири пъти по-висока, отколко...
Клиентите били помолени да застават на кантар и да слагат данните за тежестта си в приложение, което предлага избор на храна въз основа на тежестта им и калоричната стойност на ястията, заяви China News, съобщи БГНЕС.
През тази седмица президентът Си Дзинпин прикани нацията да спре да пилее храна, защото пандемията на и сериозното наводняване предишния месец докара до повишение на цените на храните.
В отговор районните групи за кетъринг приканиха клиентите да поръчат едно ядене по-малко за вечеря - опит за смяна на вродения културен табиет да поръчват спомагателна храна за групово хранене.
В упоменатия ресторант бяха сложени надписи „ бъдете спестовни и старателни, популяризирайте празните чинии “ и „ Операция празни чинии “ – в духа на националната акция - съгласно фотоси, оповестени в локалните медии.
 Наднорменото тегло става по-опасно от пушенето като причина за рак в Съединени американски щати Наднорменото тегло става по-опасно от пушенето като причина за рак в Съединени американски щати
Спадът на тютюнопушенето и увеличението на затлъстяването в Съединени американски щати може да накара американските здравни чиновници да разгласят наднорменото...
При бърза противоположна реакция хаштаговете, свързани с случая, са гледани над 300 милиона пъти в обществената платформа Weibo, заяви още организацията.
Ресторантът съобщи, че „ надълбоко съжалява “ за тълкуването на акцията му против отпадъците.
" Първоначалните ни планове бяха да се застъпим за прекъсване на отпадъците и поръчване на храна по здравословен метод. Никога не сме принуждавали клиентите да се мерят ", се споделя в опрощение, оповестено онлайн в събота сутринта.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР