Ресторант в Ню Орлиънс твърди, че съди Гордън Рамзи, след

...
Ресторант в Ню Орлиънс твърди, че съди Гордън Рамзи, след
Коментари Харесай

Защо съдят Гордън Рамзи

Ресторант в Ню Орлиънс твърди, че съди Гордън Рамзи, откакто клип от шоуто му Kitchen Nightmares се появи още веднъж във Фейсбук предходната седмица.

В клипа, който малко по-късно беше свален от обществените медии, Рамзи повръща откакто помирисва резервоар, цялостен със скариди. От реакцията на Рамзи се съди, че скаридите на заведението Oceana Grill очевидно са негодни за консумация. В допълнение към случая с повръщането, Рамзи е сниман и по какъв начин открива три мъртви мишки в ресторанта.

Oceana Grill твърди, че в клипа се драматизира прекомерно и разпространяването му във Фейсбук нарушава съглашение, което преди този момент е било подписано сред ресторанта и готвача.

Видеоклипът, който е взет от финала на шоуто през 2011 година, беше наличен за гледане на страницата на Kitchen Nightmares във Фейсбук в продължение на 24 часа предходната седмица и е натрупал 1.5 милиона отзиви, преди да бъде свален, съгласно юрист от Ню Орлиънс.

Cajun Conti - компанията, която има ресторанта Oceana Grill, твърди, че " нито едно от описаните нагоре събития не е действително, а са били съзнателно проведени от подсъдимите (Гордън Рамзи и предаването), с цел да се сътвори повече драма в шоуто ".

Освен това през 2011 година Cajun Conti подписва съглашение с Fox, съгласно което на компанията ще бъде платена сумата от 10 хиляди $ всякога, когато част от фрагментите в Oceana Grill бъдат излъчена в бъдеще, и че всяко повтаряне на епизода ще включва информация за новостите в ресторанта.

Въпреки това, когато клипът с присъединяване Oceana Grill се появява на страницата на Kitchen Nightmares предходната седмица, не се загатва за това какво се случва със заведението седем години по-късно, написа Independent.

Cajun Conti в началото се пробват да спрат от лъчение епизода още през 2011 година, само че без резултат. В новото дело се показва, че не е вярно програмата да показва ресторанта в " негативна светлина ".

Според тях по време на снимането на епизода обвинените подправено драматизират и даже измислят проблеми с ресторанта, с цел да усилят рейтинга си.

" Заснетите подиуми в Oceana Grill и тези на чиновниците са показани в явно измислена негативна светлина, защото изобразяват привлекателното заведение като несполучлив и нездрав ресторант ", упорстват от Cajun Conti.

Oceana Grill се намира във френския квартал Ню Орлиънс и е посрещал доста звезди, в това число Дрейк, Джон Гудман, Лудакрис и Марк Уолбърг. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР