Решителни стъпки към разрешаване на кризата в Института по метеорология,

...
Решителни стъпки към разрешаване на кризата в Института по метеорология,
Коментари Харесай

Министърът на образованието се зае да посредничи в диалога между НИМХ и БАН

Решителни стъпки към разрешаване на рецесията в Института по метеорология, която продължава към този момент 6 месеца, само че се задълбочи през последните седмици.


Лично министърът на образованието се е заел да посредничи в връзката сред Института по метереология и хидрология и Българската академия на науките. До на следващия ден общото заседание на Института по метеорология би трябвало да оповести две имена на претендентите за изпълняващ длъжността шеф.
доцент Емануил Мутафов - член на Оценка за съвместимост на Българска академия на науките: Според мен виновната позиция на общото заседание на учените на Национален институт по метеорология и хидрология е да даде различна персона на професор Брънзов. Той да бъде определен за изпълняващ длъжността шеф, да организира договарянията и сполучливо да ампутира 1/6 от Българска академия на науките. доктор Васко Гълъбов - член на протестния щаб в Национален институт по метеорология и хидрология: В случай, че на този изпълнителен шеф са му обезпечени естествени условия да си извършва функционалностите за какво да не предложим имена.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР