Решили сте да се сдобиете с качествен антицелулитен продукт, но

...
Решили сте да се сдобиете с качествен антицелулитен продукт, но
Коментари Харесай

Ефективните съставки против целулит

Решили сте да се сдобиете с първокласен антицелулитен артикул, само че ви е мъчно да изберете. Всеки производител твърди, че неговият артикул е най-ефикасен, само че по какъв начин тогава да се спрете единствено на един, и то най-хубавият? Ами научете повече за дейните съставки. Знанието е мощ. Така ще изберете най-ефективният артикул, а друг с привлекателна опаковка или прелестен мирис.

● Кофеин
Най-важната съставна част в един антицелулитен артикул. Приложен локално разгражда мазнините, дренира арестуваните течности в клетката и отстранява токсините. С една дума кофеинът възобновява естествените процеси в повредените от целулита кафези. В резултат на действието му ще намалите както обиколката на третираните области, по този начин и неестетичните грапавини.
Повечето антицелулитни артикули съдържат кофеин, само че обърнете внимание и на количеството. Ако на опаковката не е изписано процентното му наличие, най-вероятно е прекомерно малко, с цел да обезпечи мечтаният резултат. Изберете артикул, който има сред 5 и 10 % кофеин, това количество можете да очаквате най-благоприятен резултат.

● Гинко билоба
Екстрактът от гинко билоба усъвършенства кръвообръщението и придвижването на лимфата в засегнатите от целулит области. Така клетките получават нужните хранителни субстанции и се освобождават от насъбраните отпадни артикули – една от аргументите за формиране на целулит.

●Карнитин
Ускорява изгарянето на мазнините, с цел да обезпечи сила за работата на мускулите. Така освен понижава размера на целулитните кафези, само че и усъвършенства физическата издръжливост и тонусът.

● Ретинол
Ретинолът подтиква производството на колаген и противодейства на процесите на стареене. Така кожата възстановява тонусът и стегнатостта си, а целулитът е по-малко забележим.

● Водорасли
Елиминират токсините, които запушват целулитните депа и затрудняват разграждането на мазнините.

● Есцин, бръшлян
Есцинът е дестилат от конски кестен. Той, както и бръшляна, имат противоотточно деяние. Дренират арестуваната вода от клетките и усъвършенстват общият тип на засегнатите от целулит места.
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР