Решил е човекът – върнал се е. Хиляди пасажери идват

...
Решил е човекът – върнал се е. Хиляди пасажери идват
Коментари Харесай

Борисов за Васил Божков: Решил е, върнал се е

„ Решил е индивидът – върнал се е. Хиляди пасажери идват и се връщат. Няколко години поред го разясняваме. Ние сме дали показания. Обяснили сме всичко. Виждате приходът в хазната е по-голям. “

Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка с връщането на Васил Божков в България.

" Аз в действителност се надявам господин Божков да се е върнал да си реши въпросите с правораздаването. Ако е почтен, да си почисти името. Ако е отговорен, имаме си правосъдна система. Никакво терзание, тъй като от него, от хазарта това, което съм коментирал, съм го споделил и в прокуратурата. На няколко разпита сме били. " - акцентира той.

Попитан за коментар по прекратяването на делото за " златните кюлчета " Борисов заявии: „ Като нямам кюлчета и си държа в нощното шкафче пари подправени, това две години, тъй като толкоз е разликата сред фотосите. Чистачката веднъж да не е нещо мръднала по нощното шкафче, когато човек става сънен, ще се удари в шкафчето. Цялата тази пропагандна машина, същински се надявам господин Божков да е пристигнал да си реши въпросите с правораздаването, в случай че е почтен да си почисти името, в случай че е отговорен, имаме правосъдна система. Иначе никакво терзание, тъй като от него, от
хазарт, от сходни неща, това, което съм го коментирал, съм го споделил и на прокуратурата на няколко разпита. “ - безапелационен е Борисов.

" В момента еднолично партията на смяната поголовно подменя всичко единствено с нейни фрагменти без да се разяснява. Ако това е сглобката, не виждам по какъв начин ще продължим да участваме. " - уточни водачът на ГЕРБ, като добави, че би трябвало да е ясно какво е предиздвикало вътрешния министър да смени регионални ръководители на полицейските структури.

" Това, за което приказва Демерджиев, тези записи и нас ни тревожат, само че първоначално имаше една приказка ала-бала с президента, която услужливо я прескача. Защото този основен секретар е гласуван от Министерски съвет, когато са били тези хора. Разбира се, че той не се оправя. Ние оставихме страната, излязла от мониторинга за проведената престъпност. Забравихме за поръчковите убийства " - означи той.

" Нулева миграция. Вече месеци наред границата не се стабилизира, упреците са ми доста към ръководството и очаквам да мине ваканцията и на 1 септември да се забележим, тъй като те употребяват времето, като няма парламент и поголовно на всички места сменят хора. " - сподели още водачът на ГЕРБ.

Попитан по какъв начин ще се одобри убийството на Алексей Петров в подтекста на Шенген, Борисов отговори: „ Когато преди 3 година ви говорех за миграция, вие ме гледахте като какво ни приказваш. Сега, когато стана главният проблем, тъй като австрийските медии дават всеки ден в България арестуваните мигранти, изпуснаха границата, това е комплициран развой. Прав е Радев, когато станах министър председател, третия или четвъртия път, когато имаше 30 000-40 000 мигранти в България, това се хвърлихме крепко, затворихме границата, с външната ни политика с Турция, с голямата поддръжка на Европейска комисия - всички даваха България за образец. От образец станахме за насмешка в този момент. " - акцентира Борисов.

" Съболезнования към околните на Алексей Петров, да се надяваме както при предходните два атентата, ние задържахме тогавашните държавни управления причинителите. Пожелавам триумф на тези, които проверяват да свършат и този път тази работа. " - уточни той.

" Притеснително е това, което става с горивата. Без никакво съображение и спекулативно, във времето, когато хората пътуват най-вече стартират да се подвигат изненадващо цените с по 30-40-50 стотинки и това се дължи на монопол, на слаб надзор, държавното управление търпи огромни рецензии. " - сподели още водачът на ГЕРБ, който през днешния ден е във Врачанско.

Борисов добави, че при тази мека зима са се похарчили над половин милиард за зимно разчистване. Ремонтират се прави за стотици милиони, пътят до Враца и Мездра ще стои още години затворен, добави Борисов./БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР