Решил човекът, върнал се, какво повече да коментирам. Хиляди пасажери

...
Решил човекът, върнал се, какво повече да коментирам. Хиляди пасажери
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Упреците към управлението са много, поголовно сменят кадри, ще видим как ще продължим да участваме в тази сглобка

" Решил индивидът, върнал се, какво повече да разясня. Хиляди пасажери идват и се връщат. Това го коментирахме няколко години поред. Ние сме дали показания, обяснили сме всичко ". Това беше първият коментар на ръководителя на ГЕРБ-СДС Бойко Борисов във връзка завръщането на Васил Божков, който през вчерашния ден беше задържан на Летище София.
 
" Искрено се надявам господин Божков да е пристигнал да си реши проблемите с правораздаването, в случай че е почтен да си почисти името, а в случай че е отговорен – имаме правосъдна система ", сподели още Борисов и добави: " Нямам никакво терзание от него ". 
 
Упреците към ръководството са доста, поголовно сменят фрагменти, разяснява и другите тематики водачът на ГЕРБ във врачанското село Лиляче на мероприятие на младежката организация на партията. " Ще забележим по какъв начин ще продължим да участваме в тази " сглобка ", добави той.
 
" Ние поддържаме 36 депутати от партията на смяната, те ръководят на 100%, изключвам външното министерство ", уточни Борисов.
 
Вътрешният министър заслужава да бъде питан за какво смени и кой го накара да смени ръководители на регионални структури, уточни още Борисов и добави, че се сменят бордовете на тотото, на Държавната консолидационна компания и управленията на доста други структури. 
 
" Този основен секретар е гласуван от Министерския съвет, несъмнено, че той не се оправя ", разяснява още водачът на ГЕРБ.
 
Бойко Борисов уточни още, че е притеснително и това, което се случва с цените на горивата, тъй като по думите му те се подвигат спекулативно, във времето когато хората пътуват най-вече. 
 
Попитан за коментар на прекратяването на делото за златните кюлчета и пачките, Борисов отговори уклончиво: " Като нямам кюлчета и си държа в нощното шкафче пари подправени, това две години, тъй като толкоз е разликата сред фотосите... Чистачката веднъж да не е нещо мръднала по нощното шкафче. Когато човек става сънен, ще се удари в шкафчето. Цялата тази пропагандна машина... ".
 
Той разяснява и показното ликвидиране на Алексей Петров: " Да се надяваме, по този начин както при предходните два атентата, да бъдат арестувани причинителите ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР