Реших да изневеря на съпругата си. Нашият брак преминаваше през

...
Реших да изневеря на съпругата си. Нашият брак преминаваше през
Коментари Харесай

Когато нашият брак беше на ръба, намерих си любовница, но изведнъж всичко се обърка

Реших да изневеря на брачната половинка си. Нашият брак преминаваше през сложни времена – битови проблеми, деца, кавги.

Пък в този момент пристигна и нова служителка, млада, радостна, не обременени със фамилен живот. Започнах да я лаская, да й подарявам цветя, да я повеждам по кафенета. На брачната половинка си споделях, че закъснявам на работа, разчиствам компютъра на приятеля си от вируси или съм на бензиностанцията и други сходни отговорки.

И в края на краищата колежката ми ми даде обещание секс. Срещнахме се в нейната къща. Вкъщи се върнах благополучен.

Вкъщи ме посрещна изтощената брачна половинка, децата към този момент спяха. Невъзможно е да се скрие нещо от дамите. И моята Марина незабавно ме усети, само че нищо не разяснява, а затопли вечерята. Каза, че краката не я държали, след това щяла да измие чиниите и отиде в другата стая.

След вечеря отидох в спалнята и видях следната картина: Марина спи на леглото, без да се е съблякла, с вързана коса. Очевидно е била доста изтощена. А на масичката стоеше нашият фотоалбум. Така или другояче не можах да заспя, по тази причина започнах да преглеждам фотосите.

Гледам фотосите и там … жена ми, когато се срещахме единствено. Красива, свежа … И моето предостатъчно лице до нея. И тогава си спомних по какъв начин бях влюбен в нея, по какъв начин я ухажвах, какъв твърдоглав бях, чак не можех да дремя през нощта!

Онази нощ не можах да заспя, мислейки за жена ми, за новата ми колежка, за фамилията ми, за децата, за нашите проблеми, за метода ни на живот. Толкова желаех да видя предходната Марина още веднъж до мен. И най-после разбрах! В последна сметка, нищо не ми пречи да стартира да лаская жена ми, както преди. Да я повеждам по кафенета, а не момичето от работа. Да я разглезвам с изненади, да й върша похвали.

Въпреки обстоятелството, че беше 5 часа сутринта, обадих се на майка ми и уредих тя да гледа децата през уикенда. След това отидох в денонощния магазин за цветя и купих изящен букет. Преди Марина да се е събудила, а тя става рано, съумях да й направя закуска и да й я донеса в леглото.

Жена ми беше сюрпризирана, само че беше извънредно щастлива от вниманието. И аз се възхищавах на разрошената й коса и сънливия й тип. Тя беше толкоз разчувствана!

На колежката си споделих, че всичко завърши. Нямаше потребност към този момент да се укривам, да неистина жена си и приятелите си, да отнемам фамилията от пари. В същия ден изпратих брачната половинка си в козметичен салон, а вечерта вечеряхме в обичания й ресторант. На идващия ден – кино, разходка – същинска среща, както преди доста години.

За тези 2 дни Марина беше станала още веднъж това момиче, в което бях се влюбил преди години.

Така че, мъже! От личния си опит се убедих, че една жена е отражение на мъжа. Ако тя бъде щастлива, и вие ще бъдете щастливи. Не вярвате ли? Проверете сами!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР