Решенията в ДКК се взимат еднолично и зад завесите. Има

...
Решенията в ДКК се взимат еднолично и зад завесите. Има
Коментари Харесай

ГЕРБ искат да се дръпнат завесите в ДКК

Решенията в ДКК се взимат еднолично и зад завесите. Има обгърнати в мъгла дейности. Това съобщи някогашният стопански министър Лъчезар Борисов пред Българска национална телевизия.

Той изясни, че нарушаванията на някогашният изпълнителен шеф на ДКК Ваня Караганева са оповестени, разказани са, само че по-важното е, че се вижда един изменен модел на ръководство, който демонстрира, че за една и съща услуга се заплаща два пъти.

Борисов не е склонен, че ДКК е ненужно сдружение, тъй като играе ролята на буфер. Без знанието на съвета на шефовете се прави договорка за извънредни права за 5 години напред. Не знам кой е дал препоръките на Ваня Караганева, само че такова нещо в никакъв случай не съм виждал, акцентира Лъчезар Борисов. Решенията на ДКК не се взимат от борда, а някъде извън. Не се знае от кое място идват и обществото би трябвало да разбере, настоя някогашният стопански министър.

Лъчезар Борисов се надява да няма повече такива произшествия в тази сфера.

И в студиото на Нова телевизия Десислава Атанасова сложи въпроса, че са нужни спомагателни инспекции какво се случва тъкмо в ДКК. Тя се надява на това и даже да има следствие.

Когато държавността, законността и честността се слага на напред във времето, тогава който го прави би трябвало да има моралните устои да ги пази, съобщи обаче тя с безапелационен звук. Атанасова акцентира, че желае да чуе министър Везиева и то с детайлности, в това число по тематиката ВМЗ Сопот.

Прекалено доста си приказваме за старите порочни модели, само че те не могат към този момент да са опрощение, откакто служебното държавно управление ръководи към този момент половин година, уточни Атанасова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР