Решенията в БСП не се взимат еднолично. Не съм бил

...
Решенията в БСП не се взимат еднолично. Не съм бил
Коментари Харесай

Крум Зарков: Решенията в БСП не се взимат еднолично

Решенията в Българска социалистическа партия не се взимат еднолично. Не съм бил изключен от тясното управление на партията, аз и доста мои изтъкнати сътрудници освободихме местата си от изпълнителното бюро, с цел да се посветим напълно на главната цел на Българска социалистическа партия – реализиране на по-добри резултати на идните избори, оставам част от управлението на партията като член на националния съвет.

Това сподели в „ Тази заран “ Крум Зарков от Българска социалистическа партия.

„ Когато съм имал рецензия към Корнелия Нинова или който и да е от ръководителите на партията, когато съм взел участие в работата на изпълнителното бюро, съм заявявал всичко на място. Ние сме един тим и работим като подобен. Моята роля като лидер на листата в Русе е извънредно значима и няма да спестявам никакви старания да я извърша “, добави той.

Зарков изясни, че реденето на листи и избирането на водачи постоянно е обвързвано с известно напрежение.

„ Весела Лечева е персона с неоспорим престиж, доста значимо е да се подчертае, че тя сподели, че ще остане вярна на партията, ще подкрепя структурите и ще взе участие доста интензивно в акцията “, добави той.

По думите му новите съдружни сътрудници Румен Петков, Георги Кадиев, Минчо Христов са знак на това, което се пробва да направи Българска социалистическа партия, а точно да сплоти единомишленици в политическа ниша, с някой се получи, с други не.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР