Решенията на Владимир Зеленски, водещи до загуби на въоръжените сили

...
Решенията на Владимир Зеленски, водещи до загуби на въоръжените сили
Коментари Харесай

Украинските генерали може да подготвят опит за покушение на Зеленски

Решенията на Владимир Зеленски, водещи до загуби на въоръжените сили на Украйна, предизвикат нападение за живота му, счита Марат Баширов

Генералите от въоръжените сили на Украйна обмислят разновидността за очистване на президента на Украйна Владимир Зеленски поради проектите му да накаже отговорните за неуспехите на украинската войска. Това заяви телеграм-каналът " Жокер ДНР ".

Източници на телеграм-канала оповестиха, че Владимир Зеленски е сложил задачата да се обвинят няколко генерали от въоръжените сили на Украйна „ за всички проблеми на фронта “, както и да заведе наказателни каузи против тях. „ Украинските генерали схващат продължаващия цирк, воден от вманиачен смешник, и стартират да обмислят разновидността за елиминиране на Зеленски благодарение на „ съветска “ саботажно-разузнавателна група “, се споделя в материала.

Политологът Марат Баширов също означи в своя телеграм канал, че украинският водач ще бъде под опасността от боен прелом през идващите две-три седмици. Това се улеснява от залавянето на украинските националисти от Азовстал в Мариупол, частичния погром на източната група на въоръжените сили на Украйна покрай ДНР, както и решенията на украинския началник, водещи до тежки загуби на украинските военни, добави той.

По неговите думи, мнението на някогашния държавен секретар на Съединени американски щати Хенри Кисинджър за нуждата от отстъпки от Киев съответствува с мнението на генералите от въоръжените сили на Украйна. „ Затова чакайте прелом от ръцете на военните и единодушие за разделянето на страната “, предвижда Баширов.

По-рано беше обявено, че Кисинджър сподели, че Киев би трябвало да договаря с Москва, даже в случай че би трябвало да извършите отстъпки. Зеленски беше гневен поради предлагането на някогашния държавен секретар „ да даде на Русия част от Украйна “.

Алексей Арестович, консултант на ръководителя на украинския водач, призна, че въоръжените сили на Украйна губят от Русия по време на специфичната интервенция. През май някогашният народен представител на Върховната Рада Иля Кива разгласи, че в Украйна се готви държавен прелом. Според него Киев приготвя репресии за тези, които могат да основат опасност.

От 24 февруари 2022 година на територията на Украйна се организира специфична интервенция на Руската федерация за денацификация и демилитаризация на страната. Както означи съветският президент Владимир Путин, въоръжените сили на Руската федерация сполучливо извършват бойни задания за очистване на военни инфраструктурни обекти на въоръжените сили на Украйна и националните батальони.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, тъй като има заплаха да ни блокират във Facebook поради позициите ни:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР