Решенията на Международния наказателен съд са евтин сценарий за британски

...
Решенията на Международния наказателен съд са евтин сценарий за британски
Коментари Харесай

Захарова: Решенията на Международния наказателен съд са евтин сценарий за британски пари

Решенията на Международния углавен съд са " на ниска цена сюжет за английски пари ", съобщи представителят на съветското външно министерство Мария Захарова.

„ Решенията на Международния углавен съд са изцяло разигран на ниска цена сюжет с английски пари “, написа тя в канала Telegram, разяснявайки решението на съда за заповеди за арест на съветския президент Владимир Путин и омбудсмана Мария Львова-Белова.

" Лондон провежда донорска конференция за Международния углавен съд и дефинира дата за нея - 20 март, като транспарантно загатва на Международния углавен съд, че преди тази дата, в случай че желаят да видят английските вноски в Хага, им трябват резултати. Съдиите елементарно се купуват. На 17 март, четири дни след общественото оповестяване на конференцията и три дни преди нейното осъществяване, Международният углавен съд издава заповед за арест на съветския президент Владимир Путин и президентския комисар по правата на детето Мария Львова-Белова “, сподели Захарова.

Захарова напомни, че преди този момент съдът смени представителя в предварителния съд с по-прозападен представител, а английските управляващи предварително освободиха от пандиза брата на прокурора на Международния углавен съд.

" Имаше потребност от персонален фактор, безспорен надзор върху решенията на Международния углавен съд от британците. Затова на същия ден, 21 февруари, братът на прокурора на Международния углавен съд Карим Хан, някогашният член на английския парламент Имран Хан, упрекнат в педофилия, беше освободен предварително от британски затвор. има по-малко от половината период ", разяснява още Захарова.

На 17 март Международният углавен съд издаде заповед за арест на съветския президент Владимир Путин и президентския комисар по правата на децата Мария Лвова-Белова по обвинявания в нелегално депортиране на украински деца. Коментирайки това решение, прессекретарят на президента на Русия Дмитрий Песков означи, че Москва не признава юрисдикцията на Международния углавен съд. Официалният представител на съветското външно министерство Мария Захарова съобщи по-рано, че решенията на Международния углавен съд нямат значение за Русия, възможните заповеди за арест са правно недействителни.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР