Решенията, които Вашите три партии взеха в българския парламент, бяха

...
Решенията, които Вашите три партии взеха в българския парламент, бяха
Коментари Харесай

Борисов, Петков и Пеевски в разговор със Зеленски: Мнозинството ще продължи да подкрепя Украйна

„ Решенията, които Вашите три партии взеха в българския парламент, бяха от изключителна помощ за Украйна. Уверен съм, че във Ваше лице имаме същински огромни другари и Ви благодаря за напъните, които полагате, макар някои компликации в страната ви “.

Това е декларирал президентът на Украйна Володимир Зеленски по време на видеоконферентен диалог с водачите на ГЕРБ, ПП-ДБ и Движение за права и свободи Бойко Борисов, Кирил Петков и Делян Пеевски.

„ Благодаря ви, че Вашата подкрепяща евроатлантическите полезности коалиция поддържа проевроатлантическа Украйна и сте на наша страна “, съобщи още Зеленски, оповестяват от пресцентъра на Народното събрание.

Отбранителните качества на България няма по какъв начин да се понижат, сподели той

По време на диалога Борисов, Петков и Пеевски са се заели, че „ проатлантическото болшинство в българския парламент ще продължи да поддържа Украйна и в бъдеще “.

Снимка: Народно заседание

„ Пожелавам на Украйна през тази година мир, реализиран с цялостна победа, тъй като вие не се биете единствено за Украйна, а за цяла Европа, съобщи водачът на ПП-ДБ Кирил Петков. Можете да разчитате на нашата поддръжка, тъй като едно от нещата, които ни сплотява най-силно е точно Украйна. Когато дружно оказваме помощ на Украйна, никой в България не може да ни спре “, акцентира още Петков.

„ Можете да разчитате на цялостната ни поддръжка и през новата година. Уверявам Ви, че поставяме всички старания, макар голямата опозиция на някои проруски среди в България, да продължим да оказваме оптималната поддръжка на страната ви, съобщи ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски. В наше лице имате другари и Вие го знаете, поисквам мир на Украйна и цялостна победа “, добави Пеевски.

България да даде зенитно-ракетни комплекси с отпаднала нужда

„ България ще продължи да поддържа Украйна и нейния народ дружно с цялата демократична общественост. Бъдещето и сигурността на Украйна са в Европейския съюз и НАТО, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Независима и суверенна Украйна е основна за сигурността на обединена Европа и нашите полезности “, сподели още Борисов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР