Решението за Мая Манолова предстои и ще бъде взето на

...
Решението за Мая Манолова предстои и ще бъде взето на
Коментари Харесай

Крум Зарков: С БСП Мая Манолова има всички шансове да спечели

Решението за Мая Манолова следва и ще бъде взето на 11 септември. Мая Манолова е доста сериозен претендент и с поддръжката на Българска социалистическа партия има всички шансове да завоюва изборите. Очаквам доста градивен спор на 11 септември, след което да влезем в спор за бъдещето на София.
Това сподели по Нова телевизия зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Крум Зарков.

Мая Манолова към момента не е показала своята стратегия, само че и това ще стане. Ние в Българска социалистическа партия имаме своя стратегия и всеки подсилен от нас претендент би трябвало да се преценява с нея. Мая Манолова търси поддръжката на всеки един жител на София. Тя може да приказва каквото и както реши. Ако вземем решение да я подкрепим, аз съм уверен, че ще активизираме нашите структури да гласоподават за нея. До сряда вечерта има всевъзможни разновидности. Българска социалистическа партия е партия, която има сериозен кадрови капацитет, само че всичко ще се реши на 11 септевмри, счита той.

В случая с Мая Манолова се прави прилика с президента Румен Радев, само че не постоянно в политиката нещата са идентични. Очевидно е, че в страната има упования за смяна и Българска социалистическа партия доста добре ги схваща. Националният съвет на Българска социалистическа партия е дал безспорната независимост на структурите по места да решат за претендентите за кметове. Единственото ограничаване е без никакви обединения с ГЕРБ ", разкри Зарков.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР