Решението за еврото трябва да се вземе на база на

...
Решението за еврото трябва да се вземе на база на
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: В момент, в който Европа е в икономическа криза, влизането в еврозоната няма да доведе до нищо добро

Решението за еврото би трябвало да се вземе на база на две неща - ясно и изрично пояснение на хората какви са преимуществата и какво може да последва като отрицателен резултат. Това сподели Красимир Каракачанов - някогашен министър на защитата и почетен ръководител на Вътрешна македонска революционна организация, в предаването „ Говори в този момент " по Българска национална телевизия.

В миг, в който Европа е в икономическа рецесия, най-силната стопанска система - Германия, е в криза, влизането в еврозоната съгласно него няма да докара до нищо положително. Заради неналичието на спор, иницииран от страна на ръководещите, е разумно обществото да бъде нестабилно, неубедено и в по-голямата си част отрицателно настроено, съобщи Каракачанов.

Търговията с българско поданство не се случва в Агенцията за българите в чужбина. „ Става в Министерство на правораздаването. Там има една междуведомствена комисия, която дефинира дали всеки един претендент заслужава да получи българко поданство. Там свадите започнаха още 2012-2013 година, когато там беше назначена една дама от Движение за права и свободи, по-късно беше уволнена от Цецка Цачева ", уточни Каракачанов.

По думите му в последните 30 години службите са политизирани и умишлено маргинализирани. „ 30 години тези специфични служби са подложени на едно обругаване, по-късно на политически чистка. Вътре са назначавани хора, които нямат обикновена професионална подготовка и би трябвало да се учат, откакто заемат местата си в тези служби, на които липсва морална мотивация ", уточни някогашният министър на защитата.

Българска национална телевизия, „ Говори в този момент "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР