Решението за 1 лев субсидии не беше обсъдено с Обединени

...
Решението за 1 лев субсидии не беше обсъдено с Обединени
Коментари Харесай

Валери Симеонов: Не знам кой управлява, утре може да не сме коалиционен партньор

Решението за 1 лев дотации не беше разисквано с Обединени патриоти от страна на ГЕРБ. Вчера имаше съвещания с Движение за права и свободи. Това, което се случи през вчерашния ден мина всевъзможни граници. Не знам кой ръководи страната. Официално ние сме съдружен сътрудник, на следващия ден може да не сме.
Това съобщи водачът на НФСБ и съпредседател на Обединени патриоти Валери Симеонов в предаването " Лице в лице " по бТВ.

Нямаме построено общо мнение в Оперативна програма за дотациите. Изправени сме пред един доста комплициран въпрос, който беше подхванат непринудено от Борисов.

" Искахме смяна и на ДДС-то за редица артикули, а ставката се трансформира след сделка с Движение за права и свободи. Безплатните детски градини са записани в програмата ни, а в този момент предлагането е импортирано по самодейност на Движение за права и свободи с поддръжката на ГЕРБ. Не е ясно кой ръководи България. Има ли смисъл от съдружно съглашение и кой е съдружният сътрудник на ГЕРБ. Днес сме ние, само че на следващия ден не се знае ", безапелационен бе Симеонов.

" Моделът за дотациите ще бъде афганистански, а не американски. Питам ви, кой предприемач публично и обществено ще даде подаяние на опозицията. Това значи завършек на бизнеса му ", добави още той по тематиката за партийните дотации.

" Оказва се, че най-големите последователи на евроценностите във врачанско по време на евроизборите са ромите, които са дали своят вот за Движение за права и свободи. Движение за права и свободи си пазари ромски гласове в големи количества и то за по 30 лв. на глас. ГЕРБ са давали същите пари за гласове на същите места. Между двете партии е имало синхрон в градовете ", разкри водачът на НФСБ.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР