Решението на Япония идва след атаките от руска страна, които

...
Решението на Япония идва след атаките от руска страна, които
Коментари Харесай

Япония затяга санкциите срещу Русия frognews.bg

Решението на Япония идва след офанзивите от съветска страна, които убиха минимум 11 души. Те бяха отприщени след обещанието на Германия и Съединени американски щати да доставят на Киев танкове, които биха могли да оказват помощ на Украйна да се опълчи на съветската атака. 

Япония не разрешава износа на артикули за 49 съветски организации. Санкциите ще влязат в действие от 3 февруари. Стоките биха могли да подобрят военния потенциал на Москва и включвт артикули, вариращи от водни оръдия, съоръжение за изследване на газ и полупроводниково съоръжение до ваксини, съоръжение за рентгенова инспекция, експлозиви и роботи. 

Япония също по този начин ще замрази активите на три юридически лица и 22 физически лица в Русия, в това число самолетостроителната компания JSC Irkut Corp, производителя на ракети земя-въздух MMZ Avangard, заместник-министъра на защитата Михаил Мизинцев и министъра на правораздаването Константин Чуйченко, дружно с 14 промосковски настроени лица, свързани с " анексирането “ на части от района на Югоизточна Украйна.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР