Решението на Цветанов се очакваше, то беше и най-логичното. Това

...
Решението на Цветанов се очакваше, то беше и най-логичното. Това
Коментари Харесай

Проф. Михаил Константинов посочи грешките на Цветан Цветанов

Решението на Цветанов се очакваше, то беше и най-логичното. Това съобщи политическият анализатор проф. Михаил Константинов.

" В парламентарен аспект той просто ще бъде заместен. Загубата в тази ситуация е в неговия опит като парламентарист, което може би ще заскърца кворума. Да, Цветанов позволи неточности, само че не приказвам за жилищата му. Говоря за историите с преференциите, с опрощаването на задълженията на вероизповеданията ", разяснява проф. Константинов пред Българска национална телевизия. 

По думите му, в този момент Цветанов ще има повече време да работи по организацията на изборите. " Какъв ще е резултатът, следва да забележим ", добави той. 

" Вижте, цялото управление на Българска социалистическа партия е с евтини жилища, т.е. същата работа като при ръководещата партия. Има обаче нещо друго - при тях лидер на листата е човек със свален имунитет. На процедура ние изпращаме народен представител със свален имунитет, което до момента не се е случвало в историята на европейските избори ", уточни математикът. 

Според проф. Константинов е здравословно, когато една партия минава през сходни разтърсвания, тъй като натрупа повече опит в политиката.
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР