Решението на парламента е позорна измама. Това решение ограничава до

...
Решението на парламента е позорна измама. Това решение ограничава до
Коментари Харесай

Решението на парламента за Украйна било измама

Решението на Народното събрание е " позорна машинация ". Това решение лимитира до най-малко това, което България може да направи за Украйна. България не може да прави ремонт нито на бронетехника, нито самолетни хеликоптери. В България няма нито експерти, нито аварийни елементи.

Това сподели пред Нова ТВ някогашният боен министър Бойко Ноев. Той изясни, че сега в заводите в Търговище се обслужва техниката на Българската войска.

" Един танк за няколко месеца го вършат ", сподели Ноев.

И добави:

" Отказът да дадем намерено военна помощ, както всички останали страни от Европейски Съюз и НАТО, като се изключи Орбан, е демонстрация на путинизма в България. Путинизмът в България е в нахлуване ".

Ноев разяснява и позицията на президента.

" Моето мнение е сложно. От една страна съм подкрепил усилието му в битката с мафията в България и измененията, които настъпиха. От друга - имам друга позиция по някои от настоящите въпроси ", съобщи Ноев.

Относно отбраната на небето от Дуранкулак до София, Ноев счита, че позицията на президента е " авиаторски метод към сигурността ".

" По направлението Дуранкулак - София няма да летят самолети а ракети. Нашето Противовъздушна отбрана е от предишния век. Това, с което се гордеем, е всъщност куп остаряло желязо. Ние пропущаме опцията, когато нашите съдружници са се напрегнали да вземат решение проблемите, ние да правим бърза рационализация и превъоръжаване, отдавайки част от оборудването си. България е нерешителен, нерешителен съдружник в НАТО”, сподели Ноев.

Той счита, че война, която да засегне България, няма да има.

" Никой няма да нападне България. Няма причина, тъй като не сме опасност и тъй като сме член на НАТО ", счита Ноев.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР