Решението на Общинския съвет в Каварна да удължи срока за

...
Решението на Общинския съвет в Каварна да удължи срока за
Коментари Харесай

Остава решението на ОбС в Каварна да удължи срока за строителство край морето до края на юни

Решението на Общинския съвет в Каварна да удължи периода за строителство край морето до края на юни остава.

На изключителното си съвещание през днешния ден съветниците не съумяха да го анулират, откакто сътрудниците им от Българска социалистическа партия са напуснали залата. Областният шеф на Добрич изиска да бъде спазен законът и да не се позволява строителство по Черноморието.

Според закона за устройството на Черноморското крайбрежие, строителството по морето трябваше да завърши на 15-и май. С решение на Общинския съвет в Каварна този период беше продължен до края на месец юни. Областният шеф на Добрич Красимир Кирилов изиска неговата анулация. По думите на ръководителя на Общинския съвет в Каварна Красимир Кръстев, поради напускането на съветници от залата, съвещанието се е провалило.

" Поради това, че нямаме болшинство, решението, което го взехме, анулира рекомендацията на регионалния шеф или удостоверява се предното ни решение от 15-и май, с което се удължава срокът ".

Кръстев добави, че се чака регионалният шеф да внесе иск в Административния съд в Добрич за позволените нарушавания от Общинския съвет в Каварна.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР