Решението на областния управител е аргументирано с нормативни факти. Това

...
Решението на областния управител е аргументирано с нормативни факти. Това
Коментари Харесай

Терзиев: Решението на областния управител е аргументирано с нормативни факти

Решението на регионалния шеф е аргументирано с нормативни обстоятелства. Това съобщи кметът на София Васил Терзиев в профила си във Facebook във връзка заповедта на регионалния шеф на София-град Вяра Тодева, с която се връща за ново разискване решението на Столичния общински съвет (СОС) от 8 февруари по отношение на избора на ръководители на на непрекъснатите комисии.

" Ако общинските съветници не съблюдават законите, по какъв начин ще пазят интереса на софиянци, разяснява столичният кмет. Той твърди, че в идващите четири години разпоредбите ще се съблюдават. " И писаните, и неписаните ", означи Терзиев.

" Колкото до двойния стандарт кое е " политически рекет " - изключително нощно съвещание срещу правилника или премислено деяние в отбрана на правото - няма две отзиви. Рекетьорите са на друго място ", написа още Васил Терзиев.

Вчера от ГЕРБ-СДС, Българска социалистическа партия и " ИТН " желаеха оставката на регионалния шеф Вяра Тодева, а тя през днешния ден съобщи, че всеки може да ѝ желае оставката, на този стадий не вижда нито една причина да си я подаде.

Източник: Българска телеграфна агенция

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР