Решението на новия фермер на седмицата Нури да изпрати на

...
Решението на новия фермер на седмицата Нури да изпрати на
Коментари Харесай

Първи бойкот във „Фермата“


Решението на новия фермер на седмицата Нури да изпрати на двубой съотборника си Роман, беше предстоящо за всички, само че, за жалост, докара спомагателни проблеми на помака. Причината е, че откакто научи ориста си, младокът взе решение да не продължава да извършва ратайските си отговорности, а да се отдаде на по този начин нужната му отмора преди решаващата борба.

Освен че разгласи пред Ивайло Караньотов, че обмисля да си направи шезлонг, на който по през целия ден да си лежи, той остави на плещите на другата ратайка Христина цялата работа по обгрижването на животните в обора. Тъй като софиянката няма по какъв начин да се оправи сама с всичко, единственият, който има право да й оказва помощ, е именно фермерът на седмицата Нури. Затова, до момента в който Роман се наслаждаваше на мързела си, Нури и Христина се хванаха дружно да доят.

„ Поне ти имаш съвест към животните “, съобщи й Нури. Поведението на Роман беше разкритикувано от бесарабската българка Лилия, но лекоатлетката Ваня Стамболова го оправда, че е негово право да работи по този метод.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР