Решението на Конституционния съд от вчера блокира работата на КЕВР,

...
Решението на Конституционния съд от вчера блокира работата на КЕВР,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Искам да знам какво предстои, ако трябва да държим мандата 4 седмици

" Решението на Конституционния съд от през вчерашния ден блокира работата на КЕВР, това значи, че не може да въведем двете цени – едната за по-бедни хора и за такива, които си топлят басейните. Това основава и нов проблем към образуването на държавно управление. Чувам депутатите, че желаят 4 седмици за избор на нов ръководител на КЕВР ", съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която дойде в Народното събрание и изиска незабавна среща с управленията на партиите, с които левицата договаря за държавно управление, съобщи кореспондент на БГНЕС.

" Искам в този момент среща с управленията на четирите партии, с които преговаряме за държавно управление. Искам да ни се даде изясненост какво имат намерение да вършат. Би било супер безразсъдно да желаят 4 седмици – желая работен график и изясненост. Не мога да държа мандата безпределно. Това не е морално към обществото, съобщи Нинова, като посочи, че въпреки това това би означавало Българска социалистическа партия, които са мандатоносители сега, да са причина за мятане на страната в спомагателен безпорядък ", сподели още тя.

" Цените на силата, ниските приходи, неяснотата към доставките на газ ни слага в радикално друга обстановка. Искам депутатите да ни дадат изясненост. Допълнително напрежение и безпорядък е пъкъл и не може ние да ставаме пленник на това ", сподели Корнелия Нинова.

" В 11 часа групирам управленията на Българска социалистическа партия, Политическа партия, Има Такъв Народ и Демократична България. Имам удостоверение, че вършим тази среща – повече никакво извъртане и отсрочване. Искам да ми кажат, дали желаят да държим мандата 4 седмици и какво вършим през тези 4 седмици ", съобщи Нинова и настоя депутатите да анулират лятната си почивка през август.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР