Решението на АТР да не бъдат присъждани точки на тенисистите

...
Решението на АТР да не бъдат присъждани точки на тенисистите
Коментари Харесай

Беретини разкритикува АТР: Решиха за Уимбълдън, без да се допитат до нас, нечестно е

Решението на АТР да не бъдат присъждани точки на тенисистите по време на тазгодишния Уимбълдън, ще повлияе на класирането на мнозина състезатели, които през предишния сезон доближиха до заключителните стадии на най-стария тенис шампионат. Един от най-потърпевшите е Матео Беретини, който през предходната година направи извънредно сполучлив сезон на трева, приключил с край на Уимбълдън. Сега обаче той няма да има опция да отбрани заработените точки и ще означи забележителен спад в ранглистата, напускайки топ 20.

Наскоро той изрази недоволството си от взетото решение и на първо място от това, че АТР не са се допитали до мнението на състезателите.

" Ситуацията е доста сложна за всички, най-много за хората, които страдат от войната в страната си.

В моя случай е доста комплицирано, тъй като предходната година се показах добре на трева и без значение от това какъв брой добре ще играя този сезон, ще се свлека в подреждането. Мисля, че е в действителност непочтено.

Не съм склонен с това, само че в същото време разбирам, че живеем в сложни времена и обстановката не е лесна за никого.

Все отново ми се желае това решение да бе взето по друг метод, може би щеше да е добре да се бяха допитали до играчите. Никой не се свърза с нас, никой не ни попита за мнението ни по въпроса и считам, че това беше неточност ", заключи международният номер 10.

Източник: Tennis365

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР