Решението европейската квалификация между България и Унгария да се играе

...
Решението европейската квалификация между България и Унгария да се играе
Коментари Харесай

Унгарските фенове с гневна позиция за решението мачът да е без фенове

Решението европейската подготовка сред България и Унгария да се играе пред празни трибуни поради заплаха от вълнения ядоса почитателите на унгарския народен отбор.
Прочетете още
Тяхната група във “Фейсбук ” разгласява ядосан пост, наричайки дейностите на футболния ни съюз “срамни ” и “недопустими ”.

“Сигурно към този момент е достигнала новината, че една решаваща среща още веднъж би трябвало да се организира без почитатели. Този път оправданието е изненадващо даже за нас, защото БФС закри личния си домашен мач, тъй като се уплаши от оповестена проява. Считаме за срамно, а от наша позиция и напряко неприемливо, че се стопира наличието на близо 2500 маджарски ентусиасти да окажат поддръжка на националната си единайсеторка.

Всичко, което можем да кажем е, че се надяваме тимът да реализира общата цел и без нас и в последния домашен мач дружно да отпразнуваме класирането на Европейското състезание.

И най-после, пожелаваме на българските почитатели непримиримост в битката против тяхното плахо, антифенско съдружие. Футболът е нищо без почитатели! ", пишат ентусиастите.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР