Решението дали мачът на Байерн Мюнхен като гост на третодивизионния

...
Решението дали мачът на Байерн Мюнхен като гост на третодивизионния
Коментари Харесай

Вземат решение дали Байерн ще играе в Заарбрюкен за Купата непосредствено преди мача

Решението дали мачът на Байерн Мюнхен като посетител на третодивизионния Саарбрюкен в шампионата за Купата на Германия ще се организира както е по проект няма да бъде взето до самото му начало на следващия ден. Причината е проливните превалявания в района Саар, които могат да създадат срещата невъзможна за осъществяване, обясниха от управата на клуба.

Говорител на Саарбрюкен съобщи пред организация ДПА, че личният състав работи на интензивно, с цел да пригоди подгизналия терен в Саарбрюкен, като е планувана друга инспекция за по-късно денем. Именно там ще има изясненост дали е допустимо провеждането на срещата.

Саарбрюкен се надяват, че мачът ще може да се изиграе, тъй като нямаше мощен дъжд през нощта и се чака изсъхнало време за сряда. Мачът на Саарбрюкен от лигата против Динамо Дрезден в неделя беше преустановен на полувремето заради неподходящите условия на терена, защото топката съвсем не се движеше.

Разглежданият вид да се реалокира срещата на различен стадион отпада, защото и другите игрища в района са ангажирани в средата на седмицата. Лудвигспарк Щадион разполага с 16 003 места и е разпродаден от дълго време за видитата на Байерн във втория кръг в шампионата за купата на страната.

A decision regarding Bayern's Pokal game against Saarbrücken has been postponed for tomorrow after another pitch inspection. The DFB are doing everything to ensure the game takes place on Wednesday and have sent experts and material to try and dry out the pitch as much as…
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia)
 

Българска телеграфна агенция / Атанас Василев
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР