Решението дали и с кого си спите е ваше лично

...
Решението дали и с кого си спите е ваше лично
Коментари Харесай

Женски съветник! Ето 6 причини да не правите секс с него

Решението дали и с кого си спите е ваше персонално право и въпреки всичко би трябвало да бъдете сигурни дали желаете да бъдете интимни с въпросния мъж, с цел да не се окажете „ прецакани “. Доверете се на вътрешното си възприятие и не правете компромис с неща като тези:

Колебаете се
Ако не сте сигурни, че желаете да вършиме секс, не се насилвайте. Още по-категорично не би трябвало да го вършиме, в случай че мъжът насреща ви притиска душевен или даже физически.

Не сте на едно и също прочувствено равнище
Ако вие търсите секс за една вечер, а той е от вида мъже, които желаят връзки, не го подвеждайте като се пъхнете в леглото с него. Дори да го предупредите авансово, най-после отново ще бъде засегнат, тъй като той просто мисли по друг метод. Ситуацията може да бъде обърната! Ако вие желаете връзка, а индивидът насреща единствено еднократно развлечение, не рискувайте, с цел да не бъдете прочувствено съкрушена по-късно.

Пияна сте
Вие или той сте изпили огромно количество алкохол. В тази обстановка никой не взема верни решения. А и със замъглено схващане може да пропуснете презерватив и други значими неща, които да имат отрицателни последици.

Той не желае да постави кондом
Колкото и да ви изяснява, че не спи с други дами, че ерекцията му пада от презерватива или че ще изпитате в пъти по-голяма приятност в никакъв случай, но в никакъв случай не правете секс без презерватив (освен в случай че не работите за бебе с човек, с който сте дружно от повече време и на който имате доверие).

Той е някогашен на ваша другарка
Много дами имат „ женски кодекс “ да не излизат/спят с някогашни гаджета на свои приятелки. Дори да е именуван „ екс “ на нея няма да й бъде прелестно да разбере, че сте „ баджаначки “. Струва ли си да рискувате другарството ви поради един буен подтик?

Държи се мистериозно
Мистериозното е секси, само че да си легнете с мъж, който даже отхвърля да си каже името, си е същинско неблагоразумие! Ами в случай че е женен? Ако има някоя болест (без значение дали спите с презерватив или не)? Прекалено многото въпросителни може да ви причинят много главоболия след това.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР