Решението да се кандидатирам за кмет на София узряваше бавно,

...
Решението да се кандидатирам за кмет на София узряваше бавно,
Коментари Харесай

Мая Манолова: Моделът за управление на София е генерално сбъркан

" Решението да се кандидатирам за кмет на София узряваше постепенно, това не е неочакван акт. Много направихме с моя екип в омбудсманството, само че през последната година нашите старания бяха безусловно блокирани от властта ". Това съобщи в студиото на " Денят стартира " с Георги Любенов претендентът за кмет на София Мая Манолова.

 Мая Манолова, претендент за кмет на София: Ценя поддръжката и на Българска социалистическа партия, и на ДБГ, на " Движение 21 ", на " Път на жителите ", на АБВ, на всички неправителствени организации, на всеки жител - партиен или непартиен, тъй като това значи проявена храброст да застанеш против модела. Това са смели хора, които имат лично мнение и желаят смяна на ръководството в София.
Генерално сгрешен е моделът, по който се ръководи София и който беше мултиплициран в страната, безапелационна е Манолова.

Публичните пари се харчат неефективно и се заплаща на едни и същи хора, добави тя и даде образец с последната социална поръчка за сметопочистващите компании в София, в която, по думите й, има по един претендент.
Мая Манолова, претендент за кмет на София: Столицата е мръсна, непочистена, контейнерите за отпадък преливат. Това са задължения на сметопочистващите компании.
Моделът е, когато няма детски градини. Хиляди деца пораснаха в описите за чакащи, добави Манолова.

Сега плащаме всяка година 36 млн. лева за обработката на отпадък, а от идната година ще се заплащат още 15 млн. лева от горната страна. Това са парите на столичани, съобщи Манолова.
 Мая Манолова желае референдум за боклука на София Мая Манолова желае референдум за боклука на София
Референдум за преправянето на боклука на София изиска Мая Манолова. Тя посети депото за боклуци в Долни Богров, където по думите ѝ се заравяло висо...
Мая Манолова, претендент за кмет на София: Ще има борба и съревнование не против един претендент, а против модела. Ще има балотаж сред тези, които желаят смяна и тези, които пазят статуквото.
Няма да разреша нито едно междублоково пространство да бъде застроено, нито една градина, нито един парк, безапелационна е Мая Манолова.
Мая Манолова, претендент за кмет на София: Не виждам на тези избори като война, като на борба. Аз виждам на тази акция като една опция да извадим метода на ръководство в столицата на ярко и самите жители да се включат в ръководството на града.  Деница Златева, Българска социалистическа партия: Мая Манолова е печелившата кандидатура за София Деница Златева, Българска социалистическа партия: Мая Манолова е печелившата кандидатура за София
Очакванията ни са, че Националният съвет ще поддържа Мая Манолова за столичен кмет. Смятаме, че тя е печелившата кандидатура за София. Това съобщи в еф...

Дружество " Топлофикация " - София се ръководи извънредно неефективно и се източва. В същото време, печелившата продажба на безценен ток от " Топлофикация ", се прави от частен индивид, добави още Манолова по въпроса за сдружението.
Мая Манолова, претендент за кмет на София: Хората се дават на съд, сдружението е изгубило най-ценното - доверието на клиентите, тъй че връщането на доверието с цялостна проверка ще бъде една от първите ми задания. Аз съм поела ангажимент и към жителите и ще го направя.
И още - какви са останалите цели в концепцията на Мая Манолова за ръководството на София и измененията за столичани, вижте целия диалог във видеото!
 Весела Лечева: Надявам се, че конференцията ще поддържа Мая Манолова Весела Лечева: Надявам се, че конференцията ще поддържа Мая Манолова
Весела Лечева, член на изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия, съобщи в студиото на "Още от деня ", че съгласно нея Мая Манолова е кандидатурата, която може да бъде п...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР