Решението да се издава зелен сертификат за хора с антитела

...
Решението да се издава зелен сертификат за хора с антитела
Коментари Харесай

Д-р Борис Таблов: Решението за зелен сертификат за хора с антитела има политическа и икономическа логика

Решението да се издава зелен документ за хора с антитела е основано напълно на политическа и икономическа логичност. Това сподели за БНР доктор Борис Таблов, анестезиолог-реаниматор, който работи в Германия.

„ Те го оправдаха като експертно мнение на база на насъбрани данни. Само че резултатът ще даде на тези хора лъжлива сигурност. В България имаме голям проблем с нерегистрираните при предходни талази преболедували хора, които нямат здравна документи за това. Тези хора хем не желаят да се имунизират, хем не могат да аплайват за зелен документ и по този метод тотално ги губим за публичния живот. Решението е разумно от политическа и икономическа позиция е разумно, само че от здравна – не “, добави още Таблов.

„ Нямаме безапелационни данни къде са референтните стойности за тези антитела. Факт е, че се приказва на всички места за вълна на неимунизираните. Факт е обаче, в случай че би трябвало да сме почтени, че има и значително хора, имунизирани, които също са положителни, които дори и боледуват. Това, което е реалност, е, че неимунизираните са тези, които боледуват доста по-тежко и в последна сметка водят до претоварване на здравните системи. “

Д-р Борис Таблов означи още, че в Германия набира скорост нов растеж на случаите, само че в страната „ стартират да бият камбаната “ и да се приготвят за „ черни сюжети “ от доста по-рано.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР