Решение по Доклад на Националното бюро за контрол на специалните

...
Решение по Доклад на Националното бюро за контрол на специалните
Коментари Харесай

Николай Дренчев: Излиза че заради определени виждания, ти се явяваш заплаха за националната сигурност

Решение по Доклад на Националното бюро за надзор на специфичните разследващи средства за осъществената активност през 2020 година провокира бурни диспути през днешния ден в Народното събрание. 
Николай Дренчев от партия " Възраждане " изрази мнение, че заради избрани визии, някой може да се окаже опасност за националната сигурност и да се наложи да бъде наблюдаван: 

" Някой някъде взема решение, че този политически въпрос предстои на спор и няма нищо за или срещу идеологията, става известно, че поради изложение на избрани визии, ти се явяваш опасност за националната сигурност и някой арбитър взема решение, че можеш да бъдеш опасност за фамилията си.

Хората, които следят със специфични разследващи средства, имат достъп до живота на всеки. Не упреквам бюрото за надзор. След като споделят, че всичко е направено законно, ние би трябвало да създадем такива процедури, при които всеки един от нас се усеща предпазен.

Най-старата традиция е, че времената се менят. Мислете за времето когато местта ще се сменят и ние ще имаме опция да дефинираме политическите съперници като врагове на родината и да създадем по този начин, че никой да не злоупотребява със службите и със специфичните разследващи средства. "  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР