Репутацията е като валута; колкото по-добре я управлявате, толкова по-богати

...
Репутацията е като валута; колкото по-добре я управлявате, толкова по-богати
Коментари Харесай

Имидж под пълен контрол

Репутацията е като валута; колкото по-добре я управлявате, толкоз по-богати сте. Повечето бизнес водачи схващат цената на обществения имидж, само че не са сигурни по какъв начин да го употребяват и управляват. Те ръководят по-добре материални активи и интервенции, в сравнение с нематериални, като капитал на марката, известност и интелектуален капитал.

А несръчното управление на репутацията може да има осезаеми последствия. Да, със сигурност управлението на репутацията е инвестиция на време и пари, само че пък гради най-здравата основа за големи преимущества и напредък. Има няколко значими детайла в преодоляването на това умеене:
Подобряване на имиджа на марката 
Имиджът на марката е нейната известност, публичното усещане. Мениджърите и компаниите за известност се концентрират върху поправяне или подсилване на усещането посредством увеличение на задържането на потребителите, възстановяване на доверието посредством взаимоотношение с клиентите и създаване на бранители на марката за разпространение на марката посредством акции от уста на уста.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР