Репутаторът на Отряда“ Александрия Окасио-Кортез, D-N.Y., твърди, че всички“ непълнолетни

...
Репутаторът на Отряда“ Александрия Окасио-Кортез, D-N.Y., твърди, че всички“ непълнолетни
Коментари Харесай

AOC твърди, че жените ще бъдат подложени на „генитални прегледи“, ако биологичните мъже бъдат забранени от женски спортове

Репутаторът на „ Отряда “ Александрия Окасио-Кортез, D-N.Y., твърди, че „ всички “ малолетни дами ще бъдат изправени пред „ генитални прегледи “ в случай че биологичните мъже са неразрешени от женските спортове.

Окасио-Кортес направи изказванието си по време на чуването на подкомитета за опазване на здравето във вторник с присъединяване на легендата на NCAA по плуване и бранителя на женския спорт Райли Гейнс.

The Демократът от Ню Йорк сподели, че има няколко оферти, целящи да „ маргинализират “ транссексуалните американци, преди да съобщи по време на разпита си, че дамите ще би трябвало да ревизират панталоните си, в случай че някой не има вяра на декларирания им пол.

„ Говорим за отваряне на всички дами и девойки за генитални прегледи, когато са малолетни, евентуално единствено тъй като някой може да уточни някого и да каже: „ Не мисля, че си момиче “, сподели тя.

„ И ние споделяме това в среда на Америка след Добс, където страните криминализират достъпа до аборт и не желаят нищо повече от данни за ж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР