Репутатът от Демократическата партия Хенри Куелар, D-Тексас, каза пред CNN

...
Репутатът от Демократическата партия Хенри Куелар, D-Тексас, каза пред CNN
Коментари Харесай

Демократическият депутат осъжда администрацията на Байдън, че игнорира граничните градове: „Президентът не прави достатъчно“

Репутатът от Демократическата партия Хенри Куелар, D-Тексас, сподели пред CNN в сряда, че президентът Байдън не прави задоволително за граничната рецесия и твърди, че администрацията не се вслушва в граничните общности.

Ерика Хил от CNN помоли Куеляр да отговори на мненията на кмета на Ийгъл Пас, Тексас Роландо Салинас, който неотдавна сподели пред CNN, че счита, че те са пренебрегнати от федералното държавно управление, когато става дума за граничната рецесия.

„ Ами, мисля, че от доста години, не мисля, че са слушали хората, които живеят тук на границата и схващат границата. Мисля, че кметът на Eagle Pass е вярно. Искам да кажа, знаете ли, че това, което вършат, е просто да обработват хора. Те взимат хора от Игъл Пас, Дел Рио, изпращат ги до Сан Антонио, летят от Сан Антонио до вътрешността на Съединени американски щати ", отговори Куелар.

„ Така че съм склонен. Знаете ли, границата е подценена. Те слушат прекалено много имиграционните деятели. Белият дом и доста чл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР