Републиканците вече удрят съперниците си от Демократическата партия за противоречивия

...
Републиканците вече удрят съперниците си от Демократическата партия за противоречивия
Коментари Харесай

Републиканците в Ню Йорк използват гласуването на Градския съвет за докладите на ченгетата, за да критикуват демократите като меки към престъпността

Републиканците към този момент удрят противниците си от Демократическата партия за спорния законопроект, признат от Градския съвет в сряда, който изисква уличните ченгета да подават отчети за милиони малолетни взаимоотношения с обществеността.

На изключителните избори за заменяне на изключения някогашен репутатор Джордж Сантос, претендентът за Конгреса на Републиканската партия Мази Пилип излезе в четвъртък, пробвайки се да окачи мярката на врата на съперника си от Демократическата партия Том Суози.

„ Суози е част от прогресивната Демократическа партия, която предизвиква престъпността и не пази американския народ “, сподели Пилип пред The ​​Post.

Пилип, етиопец, който е служил в израелската войска, се изправя против Суози на изключителните избори на 13 февруари, с цел да наследи изгонения някогашен представител. Джордж Сантос в 3-ти конгресен окръг, обхващащ Лонг Айлънд и елементи от Източен Куинс.

Това ще бъде национално следена конкуренция, водеща за това коя партия ще завоюва ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР