Републиканците възнамеряват да използват новоизвоюваното си мнозинство в Камарата на

...
Републиканците възнамеряват да използват новоизвоюваното си мнозинство в Камарата на
Коментари Харесай

Републиканците смятат да разследват Байдън и сина му

Републиканците имат намерение да употребяват новоизвоюваното си болшинство в Камарата на представителите, с цел да проверяват президента Джо Байдън. Комисията по контрол и промяна ще направи оценка на банковите документи и показанията на информаторите, свързани с президента и неговия наследник Хънтър Байдън, предава Ройтерс, съобщи " Бг он ер ".

" Искам да бъда явен. Поведението на Джо Байдън ще бъде разследвано ", споделя Джеймс Комер, представител на републиканците. 

Именно върху това щяла да се концентрира комисията в идващия Конгрес. Въпросът е дали Байдън е бил повлиян с доларови заплащания от чужбина. Правителствен представител отхвърли съмненията като политически стимулирани офанзиви, учредени на от дълго време опровергани тайни теории.

Бившият президент Доналд Тръмп и неговите съдружници от години упрекват Хънтър Байдън в непозволени дейности по отношение на Украйна и Китай. Баща му сякаш е знаел за това, допускат републиканците. През 2020 година синът на президента разкри, че федерални прокурори ревизират данъчните му досиета.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР