Републиканците трябва да спрат да си губят времето с имиграцията.

...
Републиканците трябва да спрат да си губят времето с имиграцията.
Коментари Харесай

Спрете да си губите времето с имиграцията, призова Тръмп републиканците

Републиканците би трябвало да " спрат да си губят времето с имиграцията ". Това прикани президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп със известие в профила си в " Туитър ", написа " Гардиън ".

Вестникът отбелязва, че коментарът на Тръмп е на фона на опитите на Републиканската партия в Камарата на представителите да реализира единна позиция по въпроса за имиграцията , който раздира редиците на републиканците.

 US Конгресът отсрочи за на следващия ден гласуването на закона за имигрантите
US Конгресът отсрочи за на следващия ден гласуването на закона за имигрантите

Тръмп по-рано разгласи, че няма да се разделят мигрантски фамилии

Републиканските водачи на два пъти бяха принудени да отсрочат дефинитивно гласоподаване на сдържан проектозакон за имиграцията - първо за петък, а след това за идната седмица.

Те се пробват да убедят закостенял блок да утвърди законопроект, който планува 25 милиарда $ за желаната от Тръмп стена по границата с Мексико - предизборно заричане на американския водач, който упорства съседката да заплати за издигането на стената, и път към даване на поданство на " мечтателите " - противозаконни имигранти, които са пристигнали в Съединени американски щати като деца.

Вчера не мина законопроект без отстъпки , който не включва въпроса за " мечтателите ".

Партията би трябвало да спре да работи върху имиграционната промяна, " до момента в който не изберем повече сенатори и конгресмени/жени през ноември ", написа Тръмп и добави: " Демократите просто си играят игрички, нямат желание да вършат нещо за разрешаване на този остарял проблем, който е от десетилетия. Можем да прокараме ужасно законодателство след " алената вълна ".

" Гардиън " написа, че в действителност множеството прогнози са за " синя вълна " на частичните избори през ноември, което значи, че демократите ще си върнат Камарата на представителите и евентуално Сената.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР